Embed

portal links

Top Row

Bell Schedules

Monday

Period Start End Minutes
1 8 8:45 45 minutes
2 8:50 9:40 50 minutes
Flex 9:45 10:20 35 minutes
3 10:25 11:10 45 minutes
Brunch 11:10 11:25 15 minutes
4 11:30 12:15 45 minutes
5 12:20 1:05 45 minutes
Lunch 1:05 1:45 40 minutes
6 1:50 2:35 45 minutes
7 2:40 3:25 45 minutes

Tuesday & Thursday

Period Start End Minutes
1 8 9:30 90 minutes
2 9:40 11:15 95 minutes
Brunch 11:15 11:30 15 minutes
3 11:35 1:05 90 minutes
Lunch 1:05 1:50 45 minutes
7 1:55 3:25 90 minutes

Wednesday & Friday

Period Start End Length
Staff Collaboration 7:50 8:55 65 minutes
4 9:00 10:35 95 minutes
Flex 10:40 11:15 35 minutes
Brunch 11:15 11:30 15 minutes
5 11:35 1:05 90 minutes
Lunch 1:05 1:50 45 minutes
6 1:55 3:25 90 minutes

Special Schedules

Tuesday, April 9

Monday, April 8th(regular 7 block day schedule)

Tuesday, April 9th

11th Grade: Math Performance Task, Summative Adaptive Math Test, and CAST Test

9th and 10th Grade: Report to the large gym at 9:00am

12th Grade: School begins at 1:10pm

 

Period Start End Length
Testing for 11th Grade Math and Science  8:00 12:25 4hours,25 minutes
Lunch 12:25 1:05 40 minutes
1 1:10 1:40 30 minutes
2 1:45 2:15 30 minutes
3 2:20 2:50 30 minutes
7 2:55 3:25 30 minutes

Wednesday, April 10

11th Grade: ELA Performance Task and Summative Adaptive ELA Test

9th and 10th Grade:  School Begins @ 1:00pm

12th Grade: Report to the large gym @ 10:00am

Period Start End Length
Testing for 11th Grade ELA 8:00 12:15 4 hours,15 minutes
Lunch 12:15 12:55 40 minutes
4 1:00 1:30 30 minutes
5 1:35 2:05 30 minutes
6 2:10 2:40 30 minutes

Thursday, April 11 (regular A day schedule)

Friday, April 12 (regular B day schedule)

Printable Bell Schedule

Student view bell schedule